• Performanta desavarsita Serverele dedicate reprezinta solutia profesionala de gazduire care combina performanta nativa a unui hardware dedicat si izolarea fata de alti clienti, cu care
    in mod normal ar trebui sa partajati resursele hardware.
    vezi oferta

  • Scalabilitate si eficienta Serverele Virtuale Private se preteaza in special celor care doresc sa beneficieze de performantele unui server dedicat insa la o fractiune din costul acestuia. vezi oferta

  • Oferim gazduirea perfecta Sunteti la inceput de drum si cautati un furnizor de solutii complete? Ati ajuns exact
    unde trebuie. Va punem la dispozitie toate softurile si ustensilele necesare pentru o administrare usoara a site-ului dumneavoastra.
    vezi oferta

 

Modalitati de plata

Pentru plata serviciilor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:


Transfer bancar / depunere numerar

Contravaloarea serviciilor se va achita in contul deschis la ING bank, conform proformei primite prin e-mail dupa finalizarea comenzii.
Plata se poate efectua de la orice banca, prin ordin de plata, transfer bancar sau depunere numerar direct la ghiseul bancar. In cazul depunerii de numerar, va recomandam sa aveti la dvs. proforma de pe e-mail tiparita, spre a o putea prezenta casierului bancar.
Atentie! La detaliile platii va rugam sa treceti doar numarul proformei, fara alte explicatii.


PayPal

PayPal este cea mai sigura si utilizata metoda de plata online din lume. Imediat dupa finalizarea comenzii, veti fi redirectionati catre o pagina securizata PayPal pentru a efectua plata online.


Nota: Termenul de plata al facturii proforme este de maxim 5 zile de la efectuarea comenzii.
Comenzile se onoreaza numai dupa achitarea lor.